Roadtrip genom Sverige

Har du ingenting att göra på semestern? Det kan kännas trist nu i dessa pandemitider om man förväntat sig att kunna resa, men uppenbarligen måste ställa in sina planer. Någonting man dock inte ska underskatta är faktiskt möjligheten att resa och upptäcka saker i vårt eget land! Eftersom Sverige är så avlångt så tar det ett tag att ta sig runt till de platserna man vill besöka, så vips så är semestern räddad.

En rolig idé är att kasta en pil på en Sverigekarta och åka dit den landar. Vill man inte göra det så finns det ju massor av fina ställen som man bör besöka någon gång i sitt liv. Varför inte ta bilen norrut och utforska de norrländska skogarna? Ta en sväng förbi vackra Jämtland och beundra fjällen några dagar innan du beger dig vidare upp mot höga kusten och till sist t.ex. Piteå havsbad. Varför inte stanna några nätter på ett spahotell när du ändå håller på? Någonting måste man ju unna sig på semestern, så lite avkoppling kan ju vara perfekt.

Vill man inte åka norrut så kan man alltid ta en roadtrip längs västkusten och besöka alla stränder. Prova olika glasställen och försök hitta västkustens bästa glassbar kan vara en rolig aktivitet! Oavsett vart du väljer att åka så kommer semestern garanterat bli mycket roligare än om du bara sitter hemma, så hoppa in i bilen och upptäck nya delar av Sverige du kanske egentligen inte tänkt besöka!